Talán éppen Te? – PEDIKŰR, MANIKŰR

Keressük új csapattagunkat, aki profi manikűrös, pedikűrös – – ha még a műkörömépítéshez is értesz, az egyenesen szuper! Jelentkezz, ha szerinted is a vendégek elégedettsége és a jó hangulat a legfontosabb!

IZABELLA – TULAJDONOS

“A szépségszalon számomra régi szerelem, mindig is szerettem azt, amikor emberekkel törődve lehet értéket létrehozni. Egy évvel ezelőtt vettem át a működtetését, azóta a fókusz azon van, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk, maximális odafigyeléssel.

Elfoglalt anyukaként tudom, hogy mennyire kevés időnk jut magunkra, ezért szeretnék vendégeinknek annyi figyelmet, harmóniát és kényeztetést adni, amennyit csak lehet!”

Miért érdemes minket választani?

  • Fájdalommentes kezelések
  • Szenvedélyünk, hogy szépítsünk
  • Diszkrét, családias környezet
  • Nálunk Te vagy a középpontban
FOGLALJON IDŐPONTOT MOST!

Vendégeink mondták

Már az első alkalom után javult a bőröm állapota! Mindig amikkor jövök meg vagyok elégedve a lányok munkájával, mert részletesen elmondják mit csinálnak, mi fog következni.
Angéla
Tetszett az Ahava Reborn kezelés, nagyon megnyugtató volt a légkör. Maximálisan meg voltam elégedve Eszter munkájával, kedves, segítőkész volt, kellemes volt a masszázs! Figyelmes!
Lázár Ibolya
Kriszta nagyon kedves és ügyes. Teljes körű felvilágosítást kaptam a talpam problémáiról, amiért hálás köszönetem! Teljesen meg vagyok elégedve, jövök még! Maradjatok ilyen ügyesek, kedvesek!
H. Hajni