Professzionális arctisztítás

Mindenkinek szüksége van arra, hogy időnként kitisztítsuk a pórusokban felgyűlt szennyeződéseket, melyeket komedónak nevezünk. A kezelés az arc letisztításával, tonizálásával kezdődik. Ezután következik a peeling, majd egy relaxáló arc-nyak dekoltázs masszázs, amellyel előkészítjük a bőröd a felpuhító borogatásra. A következő lépés a mélytisztítás, azaz a pattanások és mitesszerek kíméletes eltávolítása.

Nem állítjuk, hogy egyáltalán nem fáj, de nagyon odafigyelünk arra, hogy ne terheljük túl a bőröd. Az arc bőre, különösen a nőké, nagyon érzékeny, és van egy tűrőképessége, hogy mennyi “nyomkodást” bír elviselni. Ha ezt a határt átlépjük, kisebesedik és akár be is gyulladhat – kamaszkorodból biztosan Neked is vannak ilyen emlékeid…

Felejtsd el őket! Ha hozzánk jössz arctisztításra, akár már az esti buliba is bártan elmehetsz, mert igenis lehetséges alaposan kitisztítani a bőrt maradandó pirosság nélkül!

A tisztítás után összehúzó, nyugató pakolás, végül pedig egy tápláló pakolás következik.
A kezelés ideje kb. 1,5 óra.

Bőrtípustól függően Ilcsi termékekkel, Goji Berryvel, vagy Holt-tengeri Gigi alapanyagokkal történik a kezelés.

Klasszikus arctisztítás: 4.990 Ft

Extra lézeres kezelés: 990 Ft

Speciális Soft Lézeres kezeléssel zárjuk az arctisztítást, amely fertőtlenít, sebgyógyító, nyugtató hatása van. Gyulladt, pattanásos bőrre ajánljuk

Miért érdemes minket választani?

  • Fájdalommentes kezelések
  • Szenvedélyünk, hogy szépítsünk
  • Diszkrét, családias környezet
  • Nálunk Te vagy a középpontban
FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Vendégeink mondták

Már az első alkalom után javult a bőröm állapota! Mindig amikkor jövök meg vagyok elégedve a lányok munkájával, mert részletesen elmondják mit csinálnak, mi fog következni.
Angéla
Tetszett az Ahava Reborn kezelés, nagyon megnyugtató volt a légkör. Maximálisan meg voltam elégedve Eszter munkájával, kedves, segítőkész volt, kellemes volt a masszázs! Figyelmes!
Lázár Ibolya
Kriszta nagyon kedves és ügyes. Teljes körű felvilágosítást kaptam a talpam problémáiról, amiért hálás köszönetem! Teljesen meg vagyok elégedve, jövök még! Maradjatok ilyen ügyesek, kedvesek!
H. Hajni