Pigmentfolt eltávolító extra varázs csomag

A csomag varázsereje:

Eltünteti az UV fény okozta pigment foltokat. Egyenletessé teszi a bőr tónusát, halványítja a májfoltokat, illetve az aknék után maradt foltokat is. Regeneráló és vitaminfeltöltő hatása által kiváló ápolást nyújt a fáradt bőrnek. Az almás-citromos arctej és Tonik megtisztítja, halványítja és tonizálja a bőrt, előkészítve a többi hatóanyag felszívódását. A Fehérítő szérum kövirózsát, medveszőlőt, petrezselymet és citromot tartalmaz, melyek mind halványító hatású növények.  A Kövirózsa habkrém szintén fehérít, aloétartalma pedig regenerálja és feltölti a bőrt. A teljes hatást az éjszakai krém használatával érheted el, mely levendulát, uborkát és szezámolajat tartalmaz.

A csomag tartalma:

Almás-citromos arctej 250 ml  

            Almás-citromos tonik 125 ml

Fehérítő szérum         

            Kövirózsa nappali habkrém 30 ml 

Fehérítő éjszakai krém 30 ml     

Ára:

         18.430 Ft helyett

         Varázscsomagban csak

         14.990 Ft

Miért érdemes minket választani?

  • Fájdalommentes kezelések
  • Szenvedélyünk, hogy szépítsünk
  • Diszkrét, családias környezet
  • Nálunk Te vagy a középpontban
FOGLALJON IDŐPONTOT MOST!

Vendégeink mondták

Már az első alkalom után javult a bőröm állapota! Mindig amikkor jövök meg vagyok elégedve a lányok munkájával, mert részletesen elmondják mit csinálnak, mi fog következni.
Angéla
Tetszett az Ahava Reborn kezelés, nagyon megnyugtató volt a légkör. Maximálisan meg voltam elégedve Eszter munkájával, kedves, segítőkész volt, kellemes volt a masszázs! Figyelmes!
Lázár Ibolya
Kriszta nagyon kedves és ügyes. Teljes körű felvilágosítást kaptam a talpam problémáiról, amiért hálás köszönetem! Teljesen meg vagyok elégedve, jövök még! Maradjatok ilyen ügyesek, kedvesek!
H. Hajni