Masszázs

Relaxáló arc-nyak dekoltázs masszázs

30 perc 1.990 Ft

Megnő a bőr tápanyag-ellátottsága, a bőr szerkezete megfiatalodik,
Felgyorsulnak a kötőszövet élettani folyamatai, csökken a ráncok és szemkörnyéki szarkalábak mélysége

Holt-tengeri frissítő kezelés

60 perc 3.990 Ft

Először letisztítjuk és tonizáljuk a bőröd, majd holt-tengeri ásványokat tartalmazó peeling következik. A kezelés legjobb része természetesen az energiával feltöltő és kényeztető arc-nyak-dekoltázs masszázs.
Kizárólag bio hatóanyagokat tartalmazó kozmetikumokat használunk ennél a kezelésnél, utána úgy érzed majd Magad, mintha megmártóztál volna a Holt-tenger üdítő habjaiban!

My Skin Reborn Újjászülető kezelés

Letisztítjuk és tonizáljuk a bőröd, majd a bőrmegújító iszappakolás varázsolja selymessé és ragyogóvá a bőröd. Amíg arcodon az iszappakolás fejti ki tisztító hatását, addig Te a talp és tenyér masszázs kényeztetését élvezheted.Arcodat ezután ráncfeltöltő szérummal ápoljuk, az ezt követő relaxáló-ellazító masszázs során holt-tengeri ásványokkal gazdagított masszázskrémet és vitamin szérumot használunk.

Ráadásként még egy mélytengeri hidratáló pakolással is tápláljuk az arcbőrödet, mely nedvességgel tölti fel bőrödet.
A Reborn kezelés hatására nem csak a ráncok és szarkalábak simulnak ki, de a lelkünk is feltöltődik. Valóban az újjászületés élményével távozol tőlünk!

Miért érdemes minket választani?

  • Fájdalommentes kezelések
  • Szenvedélyünk, hogy szépítsünk
  • Diszkrét, családias környezet
  • Nálunk Te vagy a középpontban
FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Vendégeink mondták

Már az első alkalom után javult a bőröm állapota! Mindig amikkor jövök meg vagyok elégedve a lányok munkájával, mert részletesen elmondják mit csinálnak, mi fog következni.
Angéla
Tetszett az Ahava Reborn kezelés, nagyon megnyugtató volt a légkör. Maximálisan meg voltam elégedve Eszter munkájával, kedves, segítőkész volt, kellemes volt a masszázs! Figyelmes!
Lázár Ibolya
Kriszta nagyon kedves és ügyes. Teljes körű felvilágosítást kaptam a talpam problémáiról, amiért hálás köszönetem! Teljesen meg vagyok elégedve, jövök még! Maradjatok ilyen ügyesek, kedvesek!
H. Hajni