Bőrproblémák kezelése

Az emberek 60%-a küzd valamilyen, az arcát érintő bőrproblémával, amik igen különfélék lehetnek: pattanásos, aknés bőr, mitesszerek, száraz, ráncos bőr, rosacea, korábbi pattanások hegei. Pedig az arcunk vagyunk “mi magunk”, amit a világ lát belőlünk.

A legtöbb bőrproblémára igenis létezik megoldás, hidd csak el! Vagy tégy minket próbára: gyere el hozzánk egy konzultációra, és mi javaslatot teszünk, hogy milyen kezeléssel, vagy kezelésekkel tudsz Te is újra ragyogni a bőrödben! Update: a nők 70%-a nem tudja, hogy milyen típusú a bőre, ezért nem megfelelő arcápoló termékeket használ. Honnan is tudhatná? Ezt nem tanítják sem az iskolában, sem a reklámokban. Ha túlszárítod a bőröd, az idő előtti ráncosodáshoz vezethet, ha pedig túl zsíros krémet használsz, csak szaporítod a miteszereid számát.

Az arcdiagnosztika azt jelenti, hogy megvizsgáljuk az arcod, megállapítjuk, milyen típusú a bőröd, és részletesen elmondjuk, hogy milyen otthoni napi arcápolási termékekkel tudod Te magad széppé varázsolni. Engedd meg magadnak, hogy ragyogj! Szaktanácsadásunk minden esetben ingyenes és számodra semmilyen kötelezettséggel nem jár!

Safe-Laser kezelés

A lágy-lézert az orvostudomány már évtizedek óta használja hegek, sebek, sérülések gyógyítására. A sejtekbe hatolva fontos élettani folyamatokat indít be, általa új sejtek, szövetek képződnek.

Serkenti az immunrendszert, gyulladáscsökkentő, bőr-regeneráló, fájdalomcsillapító, allergia-csökkentő hatású.

MOST egy új magyar szabadalomnak köszönhetően az eddigieknél 10-szer hatékonyabb lézerrel tudunk Téged kezelni!

Mire nyújt megoldást?

A SafeLaser 150 készülékkel biztonságosan és fájdalommentesen kezelhetők az alábbi panaszok:

  • PIGMENTFOLTOK
  • PATTANÁSOK, AKNÉK
  • HERPESZ – SOS SEGÍTSÉG!
  • EKCÉMA, BŐRGYULLADÁSOK
  • HEGEK, SEBEK, HÁMSÉRÜLÉSEK

A kezelés ára

Soft-lézer kezelés

9 990Ft
  • 10 alkalom

Ha bizonytalan vagy abban, hogy a Safe-Laser a Te problémádra is megoldást nyújt, kérj időpontot INGYENES konzultációnkra!

Miért érdemes minket választani?

  • Fájdalommentes kezelések
  • Szenvedélyünk, hogy szépítsünk
  • Diszkrét, családias környezet
  • Nálunk Te vagy a középpontban
FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Vendégeink mondták

Már az első alkalom után javult a bőröm állapota! Mindig amikkor jövök meg vagyok elégedve a lányok munkájával, mert részletesen elmondják mit csinálnak, mi fog következni.
Angéla
Tetszett az Ahava Reborn kezelés, nagyon megnyugtató volt a légkör. Maximálisan meg voltam elégedve Eszter munkájával, kedves, segítőkész volt, kellemes volt a masszázs! Figyelmes!
Lázár Ibolya
Kriszta nagyon kedves és ügyes. Teljes körű felvilágosítást kaptam a talpam problémáiról, amiért hálás köszönetem! Teljesen meg vagyok elégedve, jövök még! Maradjatok ilyen ügyesek, kedvesek!
H. Hajni