FÉL ÓRA ALATT ÉVEKET FIATALODNI..???

Igen: RÁDIÓFREKVENCIÁS RÁNCTALANÍTÁSSAL LEHET!

Tű és szike nélkül is lehengerlő az eredmény!

A nők mindenütt bőrápoló termékekhez fordulnak, hogy megtalálják a megoldást az öregedés jeleinek, a ráncok csökkentésére.

Azonban még a piacon kapható legjobb és legdrágább krémek is csak a bőr felső rétegeibe hatolnak, így elmarad a kívánt hatás.

Ahhoz, hogy hatékonyan és tartósan feszesítsük a bőrt, mélyebbre kell hatolnunk – erre megoldás a legmodernebb rádiófrekvenciás bőrfiatalítás!

A Technológia

A rádiófrekvenciás technológia természetesen stimulálja a kollagén formációt: a meglévő kollagén rostok erősítésével és új kollagén és elasztin rostok termelésének stimulálásával. Ezt azáltal éri el, hogy rádiófrekvenciás energiát juttat a bőr mély rétegeibe, ahol az új kollagén és elasztin termelődik.

A gép, amivel dolgozunk, az amerikai Sybaritic RF Trio Skin Tightener, a kategória legjobbja. Az Autofocus technológiának és a vízhűtéses kezelőfejnek köszönhetően a maximális hatékonyságot teljes biztonsággal egyesíti. Ez azt jelenti, hogy csak az irharéteget melegíti fel a kollagén átalakulás stimulálása céljából, anélkül, hogy a bőr felső hámrétegét túlmelegítené.

Milyen érzés?

Már a kezelés alatt érezhető némi közvetlen feszesedés, ami a bőr megújulásának és felfrissülésének élményével jár.

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítésből eredő hő egy kellemes meleg, masszírozó érzést kelt a kezelési területen.

  • Lazító arcmasszázs
  • Fájdalommentes
  • Látványos
JELENTKEZEM!

Az Eredmény

A dermiszben jelen lévő kollagén megfeszül, ez megújult, feszes érzést kelt az arckezelést követően. A rádiófrekvenciás arckezelés ezt követően további kollagén átalakulást és kollagén termelést serkent, így a folyamatot rendszeresen ismételve a kollagénépítő hatás megsokszorozódik.

A bőr feszesebbnek néz ki, és a ráncok állapota javul. Az arcbőr sokkal frissebbnek néz ki és a színtónusa is javul. Az apró, finom ráncok és a szarkalábak már egy kezelés után kisimulnak, eltűnnek. A mélyebb ráncok jelentősen csökkennek, a megereszkedett bőr feszesebbé válik, az egész arc megfiatalodik, üde és ragyogó lesz!

HOGYAN TOVÁBB?

Próbáld ki egy alkalommal, válaszd a 30 perces kezelést és meglátod, milyen fantasztikus a hatás!

Ha elégedett vagy, máris hozzájuthatsz a bérleteinkhez!

Miként alakulnak az árak?

1 alkalom 20 perces ARC Lifting: 7.990 Ft
5 alkalom 20 perces ARC Lifting: 29.990 Ft
5 alkalom 30 perces ARC+NYAK Lifting: 34.990 Ft

JELENTKEZZ MOST, KÉRJ IDŐPONTOT!

Vagy ha kérdéseid adódtak, arra is szívesen válaszolunk!

Töltsd ki a lenti űrlapot, küldd el érdeklődésedet és 24 órán belül (de lehet, hogy azonnal) felkeresünk!