Fogyj könnyedén – hetek alatt centiket!

Karcsúbb szeretnél lenni, de eleged van a fogyókúrákból?

Mindened a fitnesz, de bizonyos helyekről mégsem akarnak eltűnni a párnácskák?

Narancsbőröd van, vagy a fogyás után nem tetszik a bőröd állapota?

Használd ki a modern technológiát, és érezd jól Magad a testedben!

A Technológia

A szervezetbe juttatott elektromos impulzus (rádiófrekvenciás hullám) úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy közben nem ingerli azokat. Az elektromos vezetés útjában álló zsírsejtek ellenállásának köszönhetően hő keletkezik, ami oldja a zsírsejtek tartalmát.

Ha a bőrfelszín hőmérséklete elérni a 41 Celsius fokot, az a mélyebb rétegekben 60 Celsius fok feletti hőmérsékletnek felel meg. A zsírsejtek beltartalma ennek hatására telítetlen és telített szabad zsírsavakká bomlik, és szövetközi folyadékként a nyirokkeringésen keresztül kiürül a szervezetből, illetve megfelelő mozgással felhasználható szabad energiává alakul.

Azonnali hatás

Amit már az első alkalom után látni és érezni fogsz, akár a hasadat, akár a combodat vagy más testrészedet kezeljük:
  • Feszesebbnek látod a kezelt felületet
  • Selymes, ruganyos bőr látványa
  • Máris karcsúbbnak érzed Magad!

Az Eredmény

A kezelés következtében kisimul, feszesedik a bőr, regenerálódnak a kötőszövetek, a vérbőség következtében javul az általános állaguk, a bőrregenerálás révén a kezelt terület  szemmel láthatóan fiatalabb, egészségesebb képet mutat.

A terápia akkor a legeredményesebb, ha a kezelt személy naponta legalább 2,5 – 3 liter tiszta, kalóriamentes folyadékot fogyaszt, elősegítve ezzel a méreganyagok és a lebontott zsírsavak távozását.

3-4 alkalom után már centikben mérhető a változás, csökken a kezelt testrész körfogata. 8-10 alkalmas kezeléssorozat után a zsírpárnák eltűnnek, a narancsbőrnek szinte nyoma sem marad!

Has fogyasztás

11 990Ft
  • 5 alkalom

Fenékemelő kezeléssorozat

11 990Ft
  • 5 alkalom

Kombinált Fogyasztó Bérlet

19 990Ft
  • 6 alkalom

Pörgesd fel a fogyást! Az Alpha Led Oxy fogyasztó ággyal kombinálva 2 hét alatt akár 5 kilót is fogyhatsz!

Miért érdemes minket választani?

  • Fájdalommentes kezelések
  • Szenvedélyünk, hogy szépítsünk
  • Diszkrét, családias környezet
  • Nálunk Te vagy a középpontban
FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Vendégeink mondták

Már az első alkalom után javult a bőröm állapota! Mindig amikkor jövök meg vagyok elégedve a lányok munkájával, mert részletesen elmondják mit csinálnak, mi fog következni.
Angéla
Tetszett az Ahava Reborn kezelés, nagyon megnyugtató volt a légkör. Maximálisan meg voltam elégedve Eszter munkájával, kedves, segítőkész volt, kellemes volt a masszázs! Figyelmes!
Lázár Ibolya
Kriszta nagyon kedves és ügyes. Teljes körű felvilágosítást kaptam a talpam problémáiról, amiért hálás köszönetem! Teljesen meg vagyok elégedve, jövök még! Maradjatok ilyen ügyesek, kedvesek!
H. Hajni