Alpha Oxy Led Spa fogyasztás és méregtelenítés

A készüléket amerikai kutatók és természetgyógyászok fejlesztették ki , a természetes testi-lelki egyensúly megteremtése érdekében, valamint a szervezetben felgyülemlett méreganyagok eltávolítására.

Az Alpha Led Oxy spa szenzoros vezérlésű, MÉLY-MELEGTERÁPIÁS környezetet teremt, AROMATERÁPIA és VIBRÁCIÓS KEZELÉS kíséretében. A fényterápiát különböző fényhullámhosszú LEDek teremtik meg, miközben az oxigéngenerátor TISZTA OXIGÉNT juttat a kabinba a kezelés teljes időtartama alatt.

Az EGYETLEN módszer, mellyel valóban SZENVEDÉS NÉLKÜL fogyhatsz!

3 alkalom kb -2 kg fogyást jelent, 6 alkalom kb -5 kg!

Kérj időpontot most! +36 70 369 4342

ÁRAK

NARANCSBŐR STOP!

3 alkalom Alpha Led Oxy Spa 35 perces anti-cellulit program
3 alkalom anti-cellulit testtekercselés

15 990 Ft

TURBÓ FOGYI – CSAK ELSZÁNTAKNAK!

3 alkalom Alpha Led Oxy Spa 45 perces TURBÓ FOGYASZTÓ program

15 990 Ft

KOMBINÁLT KARCSÚSÍTÁS

3 alkalom Alpha Led Oxy Spa 35 perces fogyasztó program
3 alkalom Trio 3D Autofocus 20 perces rádiófrekvenciás helyi zsírbontás választható testrészre – has, comb vagy fenék
19 990 Ft

Miért szükséges méregteleníteni, és mi köze ennek a fogyáshoz?

A környezeti ártalmak, a kipufogó gázok, gyárak kéményeinek füstje, a tartósított műanyag ételek, a klórozott víz, a kozmetikai készítmények mindegyike igen nagy terhelést jelent a szervezetünknek.
Maguk a sejtek is méreganyagokat termelnek mindennapi működésük során. Ezt a rengeteg méreganyagot a test megpróbálja kiüríteni, amikor pedig már nem bír vele,akkor elraktározza az izületeinkbe, a zsír- és kötőszövetbe és más olyan helyekre, melyek elég távol vannak a fontos belső szerveinktől.

A salakanyag, ami a zsírsejtek köré gyűlik, a nyirokmirigyeket zsírosítja el. Hol találhatóak ezek? Nyak, mellkasüreg, hasüreg, fej, ágyék, hónalj, térdhajlat, könyökhajlat. Vagyis megvan miért vagyunk tokásak, miért zsíros a felkar úgynevezett „integető izma”, miért zsíros a csípőnk és az alhasunk.

Tehát ha egy savas és vizes szervezetű ember elkezd csak mozogni, méregtelenítés nélkül, akkor nem zsírt fog veszíteni hanem izmot, mert a zsírsejtekhez a szervezet nem fér hozzá mint energiaforráshoz. Először fel kell szabadítani a zsírsejteket. Ezért van szükség a méregtelenítésre, hogy a zsír körül felhalmozódott salakanyagot és vizet kiürítsük a szervezetből. Ha ez megtörtént, akkor a test már fel tudja használni a zsírt mint energiaforrást és a Tested már el is kezdett változni!

Miért érdemes minket választani?

  • Fájdalommentes kezelések
  • Szenvedélyünk, hogy szépítsünk
  • Diszkrét, családias környezet
  • Nálunk Te vagy a középpontban
FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Vendégeink mondták

Már az első alkalom után javult a bőröm állapota! Mindig amikkor jövök meg vagyok elégedve a lányok munkájával, mert részletesen elmondják mit csinálnak, mi fog következni.
Angéla
Tetszett az Ahava Reborn kezelés, nagyon megnyugtató volt a légkör. Maximálisan meg voltam elégedve Eszter munkájával, kedves, segítőkész volt, kellemes volt a masszázs! Figyelmes!
Lázár Ibolya
Kriszta nagyon kedves és ügyes. Teljes körű felvilágosítást kaptam a talpam problémáiról, amiért hálás köszönetem! Teljesen meg vagyok elégedve, jövök még! Maradjatok ilyen ügyesek, kedvesek!
H. Hajni