Rádiófrekvenciás zsírbontás

A szervezetbe juttatott elektromos impulzus úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy közben nem ingerli azokat. Az elektromos vezetés útjában álló zsírsejtek ellenállásának megfelelően hő keletkezik, ami oldja a zsírsejtek tartalmát.

A bőrfelszín hőmérséklete ha elérni a 41 Celsius fokot, az a mélyebb rétegekben 60 Celsius fok feletti hőmérsékletnek felel meg. A zsírsejtek beltartalma ennek hatására telítetlen és telített szabad zsírsavakká bomlik, és szövetközi folyadékként a nyirokkeringésen keresztül kiürül a szervezetből, illetve megfelelő mozgással felhasználható szabad energiává alakul.

Eredmények!
A kezelés következtében kisimul, feszesedik a bőr, regenerálódnak a kötőszövetek, a vérbőség következtében javul az általános állaguk, a bőrregenerálás révén a kezelt terület már az első kezelés után szemmel láthatóan fiatalabb, egészségesebb képet mutat. A terápia akkor a legeredményesebb, ha a kezelt személy naponta legalább 2,5 – 3 liter tiszta, kalóriamentes folyadékot fogyaszt, elősegítve ezzel a méreganyagok és a lebontott zsírsavak távozását.

Részletek

Alpha Oxy Led Spa fogyasztás és méregtelenítés

A készüléket amerikai kutatók és természetgyógyászok fejlesztették ki , a természetes testi-lelki egyensúly megteremtése érdekében, valamint a szervezetben felgyülemlett méreganyagok eltávolítására.

Az Alpha Led Oxy spa szenzoros vezérlésű, mély-melegterápiás környezetet teremt, aromaterápia és vibrációs kezelés kíséretében. A fényterápiát különböző fényhullámhosszú ledek teremtik meg, miközben az oxigéngenerátor tiszta oxigént juttat a kabinba a kezelés teljes időtartama alatt. Páratlan módon képes a szervezetben felgyülemlett méreganyagok kiürítésére, ezáltal kiváló sikereket érhetsz el vele, ha fogyni szeretnél.

Részletek

Miért szükséges méregteleníteni, és mi köze ennek a fogyáshoz?

A környezeti ártalmak, a kipufogó gázok, gyárak kéményeinek füstje, a tartósított műanyag ételek, a klórozott víz, a kozmetikai készítmények mindegyike igen nagy terhelést jelent a szervezetünknek.
Maguk a sejtek is méreganyagokat termelnek mindennapi működésük során. Ezt a rengeteg méreganyagot a test megpróbálja kiüríteni, amikor pedig már nem bír vele,akkor elraktározza az izületeinkbe, a zsír- és kötőszövetbe és más olyan helyekre, melyek elég távol vannak a fontos belső szerveinktől.

A salakanyag, ami a zsírsejtek köré gyűlik, a nyirokmirigyeket zsírosítja el. Hol találhatóak ezek? Nyak, mellkasüreg, hasüreg, fej, ágyék, hónalj, térdhajlat, könyökhajlat. Vagyis megvan miért vagyunk tokásak, miért zsíros a felkar úgynevezett „integető izma”, miért zsíros a csípőnk és az alhasunk.

Tehát ha egy savas és vizes szervezetű ember elkezd csak mozogni, méregtelenítés nélkül, akkor nem zsírt fog veszíteni hanem izmot, mert a zsírsejtekhez a szervezet nem fér hozzá mint energiaforráshoz. Először fel kell szabadítani a zsírsejteket. Ezért van szükség a méregtelenítésre, hogy a zsír körül felhalmozódott salakanyagot és vizet kiürítsük a szervezetből. Ha ez megtörtént, akkor a test már fel tudja használni a zsírt mint energiaforrást és a Tested már el is kezdett változni!

Miért érdemes minket választani?

  • Fájdalommentes kezelések
  • Szenvedélyünk, hogy szépítsünk
  • Diszkrét, családias környezet
  • Nálunk Te vagy a középpontban
FOGLALJ IDŐPONTOT MOST!

Vendégeink mondták

Már az első alkalom után javult a bőröm állapota! Mindig amikkor jövök meg vagyok elégedve a lányok munkájával, mert részletesen elmondják mit csinálnak, mi fog következni.
Angéla
Tetszett az Ahava Reborn kezelés, nagyon megnyugtató volt a légkör. Maximálisan meg voltam elégedve Eszter munkájával, kedves, segítőkész volt, kellemes volt a masszázs! Figyelmes!
Lázár Ibolya
Kriszta nagyon kedves és ügyes. Teljes körű felvilágosítást kaptam a talpam problémáiról, amiért hálás köszönetem! Teljesen meg vagyok elégedve, jövök még! Maradjatok ilyen ügyesek, kedvesek!
H. Hajni